Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kokosplättar – perfekt till frukost och brunch!

Recept på mättande, nyttiga plättar. Med sirap passar de perfekt till brunch, eller dessert. Med grönsaker till blir det en god middag.

Kokosplättar – perfekt till frukost och brunch!
Kokosplättar – perfekt till frukost och brunch!
Kokosplättar – perfekt till frukost och brunch!
Kokosplättar som serveras med granatäpple och sirap. Foto: Caroline Eriksson

Kokosplättar

  • 2 dlrismjöl
  • 2 krmflingsalt
  • 3ägg
  • 3 dlkokosmjölk
  • 2 mskkokosolja

Tillbehör

  • agavesirap- eller lönnsirap
  • granatäppelkärnor

Gör så här

  1. Vispa samman rismjöl, salt, ägg och kokosmjölk. Låt stå ca 15 min.

  2. Stek plättarna i olja i en plätt­lagg på medelhög värme.

  3. Ringla sirap över plättarna och toppa med granatäppelkärnor.

Vad tyckte du om receptet?