Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smaksätt pannacottan med kokosflingor och lime. Fruktsallad med mango och passionsfrukt smakar bra till och ger fin färg. Kan göras dagen före servering och förvaras i kylen.
Blanda grädde, mjölk, socker, limesaft, limeskal och kokos i en kastrull. Låt koka upp. Låt blandningen stå 2–3 min och sila sedan bort kokosen.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Ta upp och låt dem smälta i gräddblandningen. Häll smeten i portionsglas och ställ i kylen 3–4 timmar.
Skala och kärna ur mangon. Skär fruktköttet i små bitar. Halvera och gröp ur passionsfrukten. Blanda mango och passionsfrukt. Fördela frukten på tallrikar. Stjälp upp pannacottan och garnera med citronmeliss.