Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kokospannacotta med hallongelé

Kokospannacotta med hallongelé
Kokospannacotta med hallongelé
Kokospannacotta med hallongelé
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 5 dlkokosmjölk- creamy
  • 1citrongräs
  • skal- zestat av 1/2 lime
  • 1 dlgelésocker multi
  • 1 tskvaniljsocker

Gelé

  • 150 ghallon
  • 1lime- pressad saft
  • 1 dlgelésocker multi

Garnera med

  • hallon
  • mynta
  • lime- zest

Gör så här

  1. Hetta upp kokosmjölk, krossat citrongräs och limezest i en kastrull 5 minuter.

  2. Tillsätt gelésocker multi och koka 1/2 minut. Sila bort citrongräs och limezest. Blanda i vaniljsocker. Häll upp i fyra serveringsglas. Ställ glasen i kylen, cirka 2 timmar.

  3. Koka upp hallon, limesaft och gelésocker multi i en kastrull, låt koka 1/2 minut och rör om under tiden. Fördela blandningen över pannacottan och ställ tillbaka i kylen. Låt geléet stelna. Garnera med tinade hallon, mynta och limezest.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök