Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabbgjord och supergod mousse med smak av kokos. Desserten innehåller inget vitt socker och är dessutom glutenfri. Moussen serveras med hallon- och dadelsylt. Kokosgrädde ger moussen extra smak. Med vispgrädde blir den något mildare.
Vispa crème fraiche och honung fluffigt. Rör ner riven kokos och blanda noga. Täck bunken med plastfolie och låt smeten vila i kylskåp i minst 3 tim, gärna över natten.
Mixa hallonen tillsammans med dadlar och vatten. Ställ sylten
i kylskåp.
Vispa kokosgrädden fast och vänd ner den i kokossmeten. Fördela blandningen i fyra portionsglas. Toppa moussen med hallon- och dadelsylt och rostade kokosflakes.