Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kokoskräm med kola och ananas är en frisk dessert som kan förberedas i god tid.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
Värm kokosmjölk, grädde och limesaft i en kastrull. Tillsätt florsockret. Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i kastrullen under långsam vispning. Låt svalna.
Fördela den karamelliserade mjölken i åtta glas. Fyll försiktigt på med kokosblandningen. Ställ i kylen ca 5 timmar för att stelna, eller över natten.
Skär bort skalet från ananasen och den grova stocken i mitten. Skär fruktköttet i små tärningar och blanda med sirapen.
Toppa desserten med ananas. Garnera med kokosflakes och ananasblad.