Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kokoskakor med kondenserad mjölk och chokladglasyr. De här kakorna är enkla att göra. Sötad kondenserad mjölk ger extra smak. Ät kakorna nygräddade eller förvara i en burk, så att de inte torkar
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ihop mjölk och äggvitor i en bunke. Blanda i kokosflingor, socker och mandelmjöl.
Lägg ut ca 16 kakor på en plåt med bakplåtspapper. Tryck in en mandel i varje kaka.
Grädda kakorna i mitten av ugnen ca 15 minuter eller tills de fått fin färg.
Lossa kakorna och låt dem kallna.
Blanda ihop alla ingredienser till glasyren i en bunke till glasyr. Ringla den över kakorna. Låt stelna.
Recept från Mitt kök