Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lättgjord dessert med kokos och frukt. Spillet som blir över från kakbotten kan mixas med lite smör och rullas till kulor som sedan doppas i smält choklad. Servera som godis till kaffet!
Sätt ugnen på 225°. Smält smöret. Rör i kokosmjöl, socker och ägg och blanda till en fast smet. Tryck ut degen i en smord form, ca 12 x 15 cm.
Grädda bottnen mitt i ugnen ca 12 min. Låt kallna.
Ta ut rundlar ur bottnen med ett mått eller glas ca 5 cm i diameter. Lägg rundlarna på assietter. Halvera och gröp ur passionsfrukterna.
Lägg en sorbetkula på varje botten och skeda över passionsfrukt. Garnera med kokosflagor och servera.