Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kokosglass toppad fruktsallad. En riktigt uppfriskande och fräsch dessert som serveras direkt ur kokosnöten.
Rör ihop kokosmjölk och majsstärkelse i en kastrull. Koka upp under omrörning. Ta kastrullen från värmen och vispa i oljan i en tunn stråle. Vispa i kokosgrädde, honung och vaniljsocker. Kyl glassmeten i ett kallt vattenbad.
Frys smeten i en glassmaskin till en fast och krämig konsistens. Det tar lite längre tid att frysa än vanlig glass.
Fruktsallad: Klyv kokosnötterna på mitten. Skåra i fruktköttet med en kniv så att bitarna lossnar lättare.
Skala ananasen och skär bort den grova stocken i mitten. Skär fruktköttet i bitar. Skala, kärna ur och skär mangon i bitar. Blanda frukt, bär och kokos.
Fördela salladen i kokosnötterna och servera med glassen.