Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kokosflarn

Tunna skira kokosflarn bakar du själv. Tänk på att klicka ut smeten glest på plåten när de ska gräddas, annars flyter flarnen ihop.

Kokosflarn
Kokosflarn
Kokosflarn

Ingredienser

  • 50 gsmör
  • 2 mskströsocker
  • 2,5 mskglykos
  • 60 gkokos- riven

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Smält smör i en kastrull på låg värme. Blanda ner socker, glykos och kokos och rör till en smet. Ta av från värmen.

  2. Klicka ut runda bollar glest på en plåt med bakplåtspapper. Det räcker med ca 1/2 msk smet till varje flarn. Grädda mitt i ugnen ca 7 min. Lossa dem försiktigt med en stekspade när de svalnat. Förvara dem torrt.

Vad tyckte du om receptet?