Tips!
Pressa över lite citron, det förhöjer smaken ytterligare.
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kokosfiskpinnar med bakad sötpotatis. Att panera i kokosflingor ger krispigt goda fiskpinnar.
Picka potatisarna med en sticka så att de inte exploderar i ugnen. Baka i mikro ca 25 min eller mitt i ugnen på folieark i 200°, 60 min beroende på storlek.
Skär fiskfiléerna i fiskpinnestora bitar. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda kokosflingor och salt på en annan tallrik. Vänd fiskbitarna i ägget och därefter noga runtom i kokospaneringen.
Stek fisken runtom i omgångar i majsoljan på hög värme i ca 3 min. Låt rinna av på hushållspapper.
Kärna ur och skär paprikan i båtar. Servera fiskpinnarna med den bakade sötpotatisen, gräddfilstopp och paprikabåtar.
Tips!
Pressa över lite citron, det förhöjer smaken ytterligare.