Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lite syrliga vinbär och kokos är mycket gott i de här somriga kakorna. Kakorna är även goda med blåbär eller en blandning av vinbär och blåbär.
Blanda margarin eller smör, socker och vetemjöl till en deg. Låt degen vila kallt i minst en timma.
Rulla ut degen till en lång längd och dela den i 20 jämnstora bitar. Tryck ut varje degbit i en smord aluminiumform (ända upp till kanten).
Blanda margarin eller smör, socker, ägg och kokos i en bunke.
Fördela först vinbären och sedan kokossmeten i formarna.
Grädda kakorna på en plåt i 200 grader i cirka 15 minuter. Låt kakorna svalna.
Recept från Mitt kök