Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En ljuvlig LCHF-kaka med extra allt. Kanske att fira födelsedagsbarnet med? Kokoschips finns numera i välsorterade livsmedelsbutiker.
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop alla ingredienser till pajbotten.
Smörj och mjöla en form med löstagbar botten, cirka 19–20 cm i diameter, med smör och mandelmjöl.
Bred ut smeten i formen. Grädda mitt i ugnen, cirka 8–10 minuter.
Fyllning: Vispa ihop, ägg, kokosmjölk, stevia, kakao och vanilj.
Hacka och smält chokladen. Rör ner i smeten.
Häll upp smeten i formen. Grädda cirka 20 minuter, tills fyllningen stannat. Låt svalna helt.
Chokladglasyr: Hacka chokladen och lägg den i en skål.
Koka upp grädden och häll den över chokladen. Rör tills chokladen smält.
Garnering: Glasera kakan med chokladglasyren och strö över kokoschips.
Recept från Mitt kök