Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kok ihop - recept på norrländsk soppgryta med rotfrukter. Precis så går det till, allt bara kokas ihop tillsammans i samma gryta. Servera grytan med brungräddat knäckebröd och smör.
Skala rotfrukterna och ansa purjolöken. Skär rotfrukter och purjolök i 3 cm stora bitar.
Bryn fläskskivorna i smör i en stekpanna.
Lägg rotfrukter, purjo och fläsk i en gryta. Häll på skyn som bildats efter stekningen samt buljongen. Tillsätt kryddpepparkorn och låt grytan koka under lock ca 20 min.
Servera gärna med knäcke-bröd och smör till. Ca 450 kcal per portion, 20 g fett, 38 g protein, 28 g kolhydrater