Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Som med alla röror blir även den här godare av att vila minst 30 minuter i kylen. Vårrulledegen kan friteras flera timmar i förväg och förvaras torrt.
Häll av kräftspadet och finhacka kräftstjärtarna. Krossa saffranet i sambal oelek i en mortel. Blanda med majonnäs.
Blanda vattenkastanjerna och kräftstjärtarna med saffransmajonnäsen. Smaka av med salt och dill.
Skär varje vårrulleark i 4 delar. Värm rapsoljan i en stekpanna och fritera bladen krispiga på medelvärme. Låt rinna av på hushållspapper.
Fördela kräftsalladen på 12 blad och lägg sedan på de resterande bladen.