Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ju tunnare du kavlar degen, desto knaprigare blir detta milda och goda tunnbröd med grahamsmjöl.
Rör ihop alla ingredienser till en deg, den behöver bara precis gå ihop. Täck degen med plastfolie och låt den jäsa i 1 timme. Sätt ugnen på 250 grader. Placera en baksten eller ugnsplåt i mitten av ugnen.
Stjälp upp degen på mjölad arbetsbänk och dela den i 8 delar. Kavla varje bit till en kaka, 12 mm tunn. Avsluta med kruskavel, eller nagga brödet med en gaffel.
Grädda kakorna i omgångar direkt på den varma bakstenen eller plåten, i ca 3 min. Kakorna ska få lite färg. Låt dem svalna på ett galler.