Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på knaperstekta broccolibuketter. Parmesan och kål är en fin kombination, så dippa den krispiga broccolin i crèmen och njut!
Crème: Skala vitlöksklyftan. Mixa ihop vitlök, ägg, vinäger, senap, citronskal och saft med mixerstav. Tillsätt oljan i en jämn stråle tills crèmen tjocknar. Vänd ner parmesanen och krydda med salt och peppar.
Broccolibuketter: Skär broccolin i små buketter. Stek dem i olja i en riktigt het panna tillsammans med chiliflakes. Krydda med socker och salt. Strö över citronskalet och häll över saften.
Servera broccolin med citron- och parmesancrèmen.