Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Knäckiga flarn

Knapriga flarn är även goda till glass och andra mjuka desserter.

Knäckiga flarnKnäckiga flarnKnäckiga flarn

Ingredienser

  • 0,75 dlströsocker
  • 50 gsmör- rumstempererat
  • 2 tuberglykos- (à 50 ml)
  • 1 dlvetemjöl

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Vispa ihop alla ingredienser till flarnen.

  2. Fyll smeten i en spritspåse med smal, tunn tyll. Spritsa ut ca 12 cm långa längder glest på plåtar med bakplåtspapper.

  3. Grädda mitt i ugnen 8-10 min, tills flarnen börjar få fin färg. Låt dem kallna plant.

Vad tyckte du om receptet?