Recept på hemgjord nötkräm hittar du HÄR!
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tunna, ljuvliga pannkakor med riktigt goda tillbehör är alltid populärt! Servera med sylt och vaniljglass eller som här med lättvispad grädde, nötkräm och färska bär.
Blanda ihop mjöl, salt och socker i en skål.
Vispa i mjölken. Vispa i äggen.
Smält smöret och vispa i det i smeten. Låt smeten stå i 30 minuter i kylen och vila.
Smält lite smör i taget i en stekpanna eller i en crêpespanna. Häll i cirka 1 deciliter smet åt gången och stek crêpesen på båda sidor.
Servera med Nutella, vispad grädde och färska bär. Pudra eventuellt över lite kakao.
Recept på hemgjord nötkräm hittar du HÄR!
Recept från Mitt kök