Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ljuvlig chokladtryffel doppad i smält choklad och rullad i kakao. Smarrig klassiker som tar lite tid att göra, men som är väl värd att vänta på!
Hacka chokladen till tryffeln och lägg den i en skål.
Koka upp grädden och glykosen. Häll den heta grädden över chokladen och rör tills all choklad smält.
Häll upp massan i en liten skål och sätt plastfolie direkt över tryffeln. Sätt skålen i kylen i minst 6 timmar.
Ta ut chokladtryffeln och rulla till bollar. Lägg bollarna på ett fat och sätt in dem i kylen.
Hacka och smält chokladen i mikron eller i ett vattenbad.
Sikta ut kakaon på ett fat.
Ta lite choklad i handflatan och rulla en boll i taget i chokladen och i kakaon.
Recept från Mitt kök