Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kladdkaksmuffins med vit choklad och cream cheese-frosting

Kladdkaksmuffins med vit choklad och cream cheese-frosting är som en festlig bakelse. Frostingen kan göras klar dagen före servering, men vänta med att spritsa på den och garnera till samma dag.

Kladdkaksmuffins med vit choklad och cream cheese-frosting
Kladdkaksmuffins med vit choklad och cream cheese-frosting
Kladdkaksmuffins med vit choklad och cream cheese-frosting
Foto: Eva Hildén Foto: EVA HILDEN SMITH

Ingredienser

  • 6vita choklad-kladdkakemuffins- se grundrecept

Frosting

  • 75 gsmör- rumsvarmt
  • 1 dlflorsocker
  • 150 gfärskost- naturell
  • 1,5 mskvispgrädde

Garnering

  • kakao
  • blommor- ekologiskt odlade ätbara, t ex minirosor

Gör så här

  1. Frosting: Rör smöret mjukt med elvisp. Sikta ner florsocker och vispa ihop. Tillsätt färskosten och vispa snabbt ihop till slät kräm. Rör i grädden.

  2. Garnera kladdkakemuffinsen med spritsad frosting, siktad kakao och blommor.

  3. Grundrecept till kladdkaksmuffins hittar du här!

Vad tyckte du om receptet?