Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sega chokladmuffins fyllda med fudge och toppade med flingsalt.
Sätt ugnen på 175°. Smält chokladen och smöret i en kastrull. Rör ner socker, ägg, mjöl och kakao. Låt smeten svalna.
Fyll muffinsformar av papper ställda i en muffinsplåt med smet till lite mer än ⅔. Grädda muffinsen mitt i ugnen ca 15 min.
Chokladfudge: Häll grädde, socker och sirap i en kastrull. Tillsätt chokladen och låt koka upp under omrörning till en tjock, blank smet. Ta av kastrullen från värmen och rör ner smöret.
Fyll muffinsen med fudge och toppa dem med lite flingsalt.