Recept och styling: Lena Söderström
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Alla älskar cupcakes! Här toppar vi dem med smarrig jordnötssmörfrosting och hackad daim.
Sätt ugnen på 175 grader. Placera 6-8 muffinsformar i en muffinsplåt.
Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Ta kastrullen av värmen. Rör i socker.
Vispa i ett ägg i taget, använd elvisp.
Tillsätt vetemjölet blandat med hasselnötsmjöl och vispa till en slät smet. Fyll muffinsformarna till ¾ delar med smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 12 minuter, beroende på hur kladdiga du vill ha dem. Låt kallna.
Lägg smöret i en bunke, vispa upp smöret med elvisp ca 1 minut. Tillsätt jordnötssmöret och vispa ca 1 minut. Tillsätt florsockret, 3 msk i taget och vispa ihop.
Vispa i mjölken, 1 msk i taget.
Garnera de kalla muffinsen med spritsad frosting och finhackad daim. Sikta över lite kakaopulver
Recept och styling: Lena Söderström
Recept från Mitt kök