Recept på jättegoda kladdkakebollar som är också lätta att göra! Fler recept på chokladbollar hittar du här!
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på jättegoda kladdkakebollar som är också lätta att göra! Fler recept på chokladbollar hittar du här!
Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och ta av värmen. Klicka i hasselnötskräm och låt den smälta under omrörning. Vispa i sockret. Vispa i äggen, ett i taget. Rör sist ner mjölet och kakao. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen 25-30 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt svalna, men inte stelna.
Mosa kladdkakan med en gaffel och rulla till en längd. Dela längden i 16-20 bitar och rulla dem till bollar. Tryck en bit dumlekola i varje boll, jämna till så att kolan ligger i mitten av bollen.
Smält chokladen. Häll kokosflingorna på ett fat.
Pensla kladdkakebollarna med lite av den smälta chokladen och rulla dem i kokosflingorna.
Recept på jättegoda kladdkakebollar som är också lätta att göra! Fler recept på chokladbollar hittar du här!
Recept från Mitt kök