Recept på jättegoda kladdkakebollar som är också lätta att göra!
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på jättegoda kladdkakebollar som är också lätta att göra! Fler recept på chokladbollar hittar du här!
Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och ta av värmen. Klicka i hasselnötskräm och låt den smälta under omrörning. Vispa i sockret. Vispa i äggen, ett i taget. Rör sist ner mjölet och kakao. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen 25-30 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt svalna, men inte stelna.
Mosa kladdkakan med en gaffel och rulla till en längd. Dela längden i 16-20 bitar och rulla dem till bollar. Tryck en bit dumlekola i varje boll, jämna till så att kolan ligger i mitten av bollen.
Smält chokladen. Häll kokosflingorna på ett fat.
Pensla kladdkakebollarna med lite av den smälta chokladen och rulla dem i kokosflingorna.
Recept på jättegoda kladdkakebollar som är också lätta att göra!