Lär dig mer om airfryer:
Recept på klassisk kladdkaka hittar du här:
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kladdkaka bakad i airfryer. Enkel chokladkaka med mycket chokladsmak och utan gluten. Den är krämig på insidan men frasig på utsidan, perfekt gräddad. God som den är eller serverad som efterrätt med glass eller vispad grädde till.
Smält smöret. Låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt.
Blanda mandelmjöl, kakao, vaniljsocker och salt. Blanda ner smöret i äggvispet och vänd sedan ner de torra ingredienserna. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 20 cm i diameter. Strö över flagad mandel
Ställ formen i airfryern. Ställ in temperaturen på 160° och tiden på 16 min. Låt kakan svalna innan den serveras.
Lär dig mer om airfryer:
Recept på klassisk kladdkaka hittar du här: