Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera kakan med fluffig chokladgrädde och toppa med söta och syrliga bär. Garnera med några myntablad.
Kladdkaka: sätt ugnen på 200 grader.
Lägg bakplåtspapper i en form, cirka 25 × 25 centimeter.
Smält smör.
Vispa ihop äggen och kokossockret.
Vänd ihop de torra ingredienserna med smöret och äggvispet. Häll upp smeten i formen.
Grädda på falsen längst ner i ugnen i 10 minuter.
Ta ut kakan ur ugnen och skär i bitar.
Kokostäcke: koka ihop ingredienserna till kokostäcket och bred över kakan.
Grädda i ytterligare 7 minuter.
Skär upp i bitar.
Chokladgrädde: vispa upp grädden med kakaon.
Garnering: spritsa chokladgrädden på bitarna.
Garnera med bär och mynta.
Recept från Mitt kök