Recept: Caroline Hofberg (carolineikoket.com) Foto: Ove Lindfors
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kladdkaka i långpanna. Allas favorit, kladdkakan, blir precis lika god som långpannerutor.
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en stor kastrull. Ta kastrullen från värmen. Vispa i sockret. Vispa ner äggen, ett i taget, samt vaniljsocker, salt och kakao.
Blanda sist i vetemjölet och rör till en slät smet.
Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna, cirka 30x40 centimeter.
Grädda i nedre delen av ugnen 20–25 minuter. Kakan ska fortfarande vara lite kladdig när den är färdiggräddad.
Pudra över kakao och skär kakan i bitar vid servering. Servera gärna med grädde och färska bär.
Recept: Caroline Hofberg (carolineikoket.com) Foto: Ove Lindfors
Recept från Mitt kök