Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Enkel kladdkaka som är snabb att baka. Alla ingredienser rörs ihop direkt i kastrullen, enklare kan det knappast bli. Recept på kladdkaka med choklad, men det går att variera smaksättning.
Sätt ugnen på 175°.
Smält smöret i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och eventuellt en smaksättning.
Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på en rund form med löstagbar kant. Häll smeten i formen.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 12 min. Låt kakan svalna och ställ den sedan i kylskåpet minst 2 timmar, gärna över natten.
Servera kladdkakan överpudrad med florsocker och med lättvispad grädde eller vaniljglass.