Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 31g
Kolhydrater: 59g
Recept på kinesisk pepparbiff med risnudlar. Szechuanpepparn har en aning julkrydda i smaken, är lätt syrlig och bara lite pepprig. Finns i asiatiska butiker.
Rosta szechuanpepparn i en torr stekpanna på medelvärme, stöt den med salt i en mortel och vänd köttet i blandningen.
Koka risnudlarna enligt anvisningen. Woka grönsakerna snabbt i oljan. Blanda ketjap manis med ingefära.
Skär biffarna i mindre bitar och stek 1-2 min per sida i olja.
Servera med grönsaker, risnudlar, ketjap manisblandning och en sallad med apelsin, tomater och svarta oliver.