Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kimchibuljong med biff tartar och ägg

Härlig skål med kimchi, biff och quinoa. Strö över strimlad salladslök och toppa med koriander eller persilja. Hoisinsås passar också fint till.

Kimchibuljong med biff tartar och äggKimchibuljong med biff tartar och äggKimchibuljong med biff tartar och ägg
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 8 dlgrönsaksbuljong- ekologisk lantbuljong
  • 0,5silverlök
  • 1pak choi
  • 2tomater
  • 4 dlquinoa- kokt vit eller couscous
  • 12vitlöksklyftor- hackade
  • 200 gkimchi
  • 300 gbiff
  • 50 gböngroddar
  • 4ägg- kokta,kokta i 7 minuter
  • salt
  • svartpeppar- malen
  • 2salladslökar
  • alfalfagroddar- chinarosegroddar eller
  • koriander- eller persilja

Gör så här

  1. Koka upp buljongen. Skiva silverlöken, strimla pak choi och skär tomaterna i bitar, lägg ner det i grytan och koka upp. Tillsätt quinoa eller couscous, vitlök och kimchi. Skär köttet i tärningar och lägg i.

  2. Servering: Lägg upp soppan i portionsskålar. Lägg på böngroddar och köttet. Dela äggen på mitten och lägg överst. Salta och peppra. Strimla salladslöken och strö över. Toppa med koriander eller persilja.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök