Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 29g
Protein: 27g
Kolhydrater: 46g
Kikärtspytt med stekt ägg och ajvar relish är en god vegorätt där pumpakärnorna bidrar med gott crunch.
Skala och skär potatisen i små tärningar. Spola av dem med kallt vatten och låt rinna av på hushållspapper. Skala och finhacka löken.
Stek potatisen i 1 msk smör ca 10 min tills den börjar mjukna. Blanda i löken och låt den steka med ca 5 min. Tillsätt kikärterna och stek ytterligare ca 5 min. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Rosta pumpafrön i en torr stekpanna tills de börjar knäppa. Tärna fetaosten. Blanda ner pumpakärnor, fetaost och spenat i pytten.
Stek äggen i 1 msk smör. Krydda med 2 krm salt.
Servera pytten med ägg och ajvar relish.