Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kesosallad med rökt lax, dill och ägg

Servera hårt bröd till salladen. Förvara brödet i en burk med lock så att det inte blir mjukt.

Kesosallad med rökt lax, dill och ägg
Kesosallad med rökt lax, dill och ägg
Kesosallad med rökt lax, dill och ägg

Ingredienser

  • 150 glaxfilé- kallrökt
  • 1gurka- bit
  • 500 gkeso- naturell
  • 4 mskdill- hackad
  • 1 krmsalt

TILLBEHÖR

  • 4ägg- hårdkokta
  • 1 pktbröd- hårt

Gör så här

  1. Skär lax och gurka i småbitar. Blanda lax, gurka, keso och dill. Smaka av med salt. Skala äggen och skär dem i klyftor. Servera salladen med äggklyftor och hårt bröd.

Vad tyckte du om receptet?