Goda kesoplättar är det perfekta mellanmålet, det är både nyttigt och går snabbt att svänga ihop. Kesoplättar görs utan mjöl och är dessutom fullproppade med protein, vilket gör dem till ett perfekt mellanmål för dig som tränar och vill komma i form!
När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
250 gkeso- eller minikeso 1 liten burk
2ägg
1 mskfiberhusk- eller dinkelmjöl
0,5 krmsalt
0,5 krmvaniljpulver
olja- till stekning
Gör så här
Blanda keso och ägg till en smet.
Tillsätt fiberhusk/dinkelmjöl, salt och vanilj.
Stek i het panna.
Tips! Servera med skivad banan och färska eller tinade frysta bär.
Vad tyckte du om receptet?
(Betyg: 3,7 · 28 röster)
Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!