Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krispigt friterad kyckling precis som man får den i USA! Kycklingen smakar bra tillsammans med chilisås och majs.
Blanda kycklingen med paprikapulver, spiskummin, chilipulver, 2 tsk salt och gräddfil.
Låt stå framme i rumstemperatur cirka 30 minuter.
Värm oljan till 180 grader i en stor gryta.
Blanda mjöl, paprikapulver, spis- kummin och 1/2 tsk salt.
Panera kycklingen i det kryddade mjölet.
Fritera kycklingen i två omgångar cirka 10 minuter.
Låt rinna av på galler. Servera direkt, gärna tillsammans med chilisås och majskolv!
Recept från Mitt kök