Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kelpnudlar med paprika och rostbiff

Kelpnudlar, som görs på sjögräsnudlar, är en glutenfri och kolhydratsnål välsignelse för alla LCHF-trogna som saknar pasta.

Kelpnudlar med paprika och rostbiff
Kelpnudlar med paprika och rostbiff
Kelpnudlar med paprika och rostbiff
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 300 gkelpnudlar- sjögräsnudlar
  • 1paprika- gul
  • 1röd paprika
  • 5 cmpurjolök
  • 1 msksoja
  • 23 dropparsesamolja
  • 2 tsksesamfrön
  • 1 dlärtskott- eller solrosskott
  • 12 mskrapsolja- att steka i
  • koriander- färsk

Tillbehör

  • 400 grostbiff

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Kärna ur paprikorna och strimla dem. Strimla purjolöken.

  3. Stek paprikan och purjolöken i oljan och lägg i nudlarna.

  4. Smaksätt med soja och sesamolja.

  5. Strö över sesamfrön och ärtskott eller solrosskott samt koriander.

  6. Servera med rostbiff.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök