Recept & styling Christina Asplund Foto Thomas Carlén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kebabspett med grillade grönsaker.
Blanda färsen med salt, sju kryddor, persilja och lök till en formbar färs. Dela färsen i sex delar och tryck fast runt platta grillspett. Pensla med olja och grilla runtom, cirka 10 minuter.
Ansa, kärna ur paprikorna och skär i grova bitar. Skär zucchini och salladslök i bitar. Ansa och dela champinjonerna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Grilla grönsakerna i grillwokpannan, cirka 8 minuter. Salta och krydda med svartpeppar och färska örtkryddor. Strö över sesamfrön. Servera med libabröd och yoghurt smaksatt med mynta, lime, honung, salt och peppar.
Recept & styling Christina Asplund Foto Thomas Carlén
Recept från Mitt kök