Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 36g
Kolhydrater: 51g
Kebabpizza med skav och vitlökssås gillas av de flesta. Här hamnar det vilda skavet på en färgglad pizza som toppas med en stingig vitlökssås.
Sätt ugnen på 250°. Kärna ur och strimla paprikan.
Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Kavla ut degen så att den täcker hela plåten. Bred på den medföljande tomatsåsen. Strö över paprika och ost. Grädda pizzan mitt i ugnen 15–20 min.
Skala och riv ner vitlöksklyftan i lätt crème fraichen. Krydda med tabasco, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Stek skavet i 1/2 msk smör tills det fått fin färg. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Klipp det i mindre bitar med en sax.
Ta ut pizzan och toppa med skav. Ringla på vitlökssåsen. Servera pizzan i bitar med sallad till.