Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 29g
Protein: 36g
Kolhydrater: 45g
Recept på kebab med tomatsalsa och vitlökssås. Mosa skalad vitlök i salt så blir det enkelt att blanda ner i yoghurten.
Blanda färsen med ägg, kebabkrydda och 1 tsk salt. Forma till åtta avlånga rullar.
Grilla eller stek färsrullarna ca 5 min runt om. Grilla pitabröden ca 1 minut på varje sida.
Skär tomaterna i grova bitar. Blanda med 1 msk olja, 1 msk vinäger, 2 krm salt och 2 krm peppar.
Mortla skalad vitlök med 2 krm salt. Blanda med yoghurt, 1 msk olja och 1 krm peppar.
Servera rullarna med pitabröd, tomatsalsa och vitlökssås. Grön krispig sallad passar bra till.