Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gubbröran görs med fördel i förväg!
Skala och hacka potatisen. Skala äggen och lägg undan ett till garnering, hacka de andra.
Låt ansjovisfiléerna rinna av och hacka dem. Blanda ägg, potatis och ansjovis i en skål.
Spara några kvistar dill till garnering hacka resten av dillen och löken. Vänd försiktigt ner hacket i blandningen tillsammans med kapris, majonnäs och matlagningsyoghurt. Smaka av med salt och svartpeppar. Placera en ordentlig klick på vardera brödskiva.
Stek baconen knaprigt.
Skär ägget i fyra delar och placera en bit på varje bröd. Smula sönder baconen och strö över gubbröran. Toppa varje bröd med en dillkvist.
Recept från Mitt kök