Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En krämig kaviarströmmingslåda är lika god att servera ljummen som kall. Passar också bra på en knäckebrödssmörgås med till exempel västerbottensost.
Sätt ugnen på 225 grader.
Smörj en ugnsfast form med smör.
Rulla strömmingen med skinnet utåt och lägg i rader i formen. Salta och peppra strömmingen.
Vispa ihop grädde, kaviar och äggulor.
Skala och hacka löken och blanda ner den och dillen i kaviargrädden. Fördela blandningen över strömmingen.
Sätt in formen mitt i ugnen och grädda i cirka 25 minuter. Sätt eventuellt aluminiumfolie över formen under de sista minuterna om ytan riskerar att bli bränd.
Garnera med dill.
Recept från Mitt kök