Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kaviarmatjes

Kaviarmatjes är snabb att göra. Den blir bara godare om den får vila ca 1 dygn i kylen.

KaviarmatjesKaviarmatjesKaviarmatjes
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2 burkarmatjessillfiléer- (à 200 g)

Sås

  • 1 knippagräslök- (ca 20 g)
  • 1 knippadill- (ca 20 g)
  • 0,5gul lök- liten
  • 0,5crème fraiche
  • 0,5majonnäs
  • 2 msksmörgåskaviar
  • 1 krmvitpeppar- nymald

Gör så här

  1. Hacka gräslök och dill. Skala och finhacka löken. Blanda crème fraiche, majonnäs och kaviar. Tillsätt örter och lök. Krydda med peppar.

  2. Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Vänd ner sillen i såsen.

Vad tyckte du om receptet?