Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kål, äpple och kassler blir en fin smakkombination i denna snabblagade rätt.
Ta bort ev vissna blad från kålen och skär den i bitar. Kärna ur och skär äpplena i klyftor.
Skär kasslern i skivor. Bryn dem i 1 msk olja i en stekpanna ca 1 minut på varje sida. Ta upp dem på en tallrik.
Fräs kålen i 2 msk olja i stekpannan ca 10 min. Blanda i äppelklyftorna och fräs 3-5 min. Salta och peppra.
Ringla över äppeljuice och grädde. Lägg på kasslern och låt allt bli genomvarmt. Strö över persilja och servera med bröd. Ca 530 kcal per portion 20 g fett 34 g protein 49 g kolhydrater