Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 28g
Protein: 31g
Kolhydrater: 0g
Fläskköttet ska skivas så tunt som möjligt för att bli krispigt och gott.
Skiva köttet tunt och stek det på hög värme i olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
Sallad: Skiva tomat och gurka. Skala och skiva löken. Riv salladen i mindre bitar. Blanda salladen med tomat, gurka och lök.
Limeyoghurt: Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut saften. Blanda yoghurten med limeskal och -saft och honung. Krydda med salt.
Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Servera dem med kött, sallad och limeyoghurt.