Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Dela och skiva ananasen i 8 skivor. Skär bort den hårda mittdelen.
Rosta kokos och nötter i ugn, 225 grader, i cirka 5 minuter eller tills kokosen fått en gyllenbrun färg, passa noga.
Värm en stor stekpanna. Smält 1 msk smör och häll i 1 msk socker. Stek fyra skivor ananas åt gången på mellanvärme tills de fått fin gyllenbrunfärg. Stek resterande ananasskivor på samma sätt i smör och socker. Lägg tillbaka alla skivorna i stekpannan och häll över romen.
Lägg upp på fat tillsammans med vaniljglass. Strö till sist över den rostade kokosen och de rostade nötterna.
Servera genast.
Recept från Mitt kök