Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kaptensröra

Röran är perfekt som lunchmacka, aptitretare, nattamat och som bufférätt på påskbordet. En favorit som ibland glöms bort i skuggan av allt annat. Bra att ha stående i kylen, den håller sig väl i flera dagar. Till festliga tillfällen blandar man i en bit rökt ål – mums!

Kaptensröra
Kaptensröra
Kaptensröra

Ingredienser

  • 4böcklingar- rökta
  • 2ägg- hårdkokta
  • 1rödlök
  • 1 knippagräslök
  • 1 dlmajonnäs
  • 250 gkesella
  • 1 mskkapris
  • 2 krmsvartpeppar

Gör så här

  1. Rensa böcklingen noga och koka äggen 8-10 minuter.

  2. Skala och finhacka äggen, löken och gräslöken.

  3. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna och låt stå i kylen ca 1 timme. Servera med hårt eller grovt bröd, salladsblad och citronklyftor.

Vad tyckte du om receptet?