Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kantarelltoast passar bra att servera tillsammans med lite sallad och rödlöksringar.
Sätt ugnen på 250°. Stek bröden frasiga och gyllenbruna i 50 g smör. Lägg dem på en plåt.
Ansa svampen och skär stora kantareller i mindre bitar. Skala och hacka löken. Fräs kantareller och lök i 25 g smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Hacka hälften av timjanen och blanda med kantarellerna. Rör i smetana. Fördela kantarellerna på bröden. Strö över osten.
Gratinera bröden mitt i ugnen ca 5 min. Garnera med resten av timjanen. Servera med rödlöksringar.