Recept och styling: Christina Asplund Foto: Thomas Carlén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på härlig toast med kantareller och smakrik ost.
Ansa kantarellerna och dela dem, om de är stora. Skala och hacka löken. Riv vitlöksklyftan. Fräs kantareller, lök och vitlök i en stekpanna med smör tills vätskan i pannan är genomskinlig och kantarellerna fått lite färg.
Sätt ugnen på 250 grader, grill. Smöra brödskivorna och fördela kantarellerna ovanpå. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Skär gorgonzolan i skivor och lägg överst. Gratinera under grillelementet i ugnen, cirka 5 minuter. Passa noga! Servera med sallad och garnera med persilja.
Recept och styling: Christina Asplund Foto: Thomas Carlén
Recept från Mitt kök