Recept från Leva & Bo.
Tips!
Tänk på att smöret smakar bäst rumstempererat. Servera det nylagat eller skär kylt, eller fryst och tinat, smör i slantar och låt ligga i rumstemperatur 15–20 minuter.
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Låt en klick aromsmör smälta över en grillad köttbit, kycklingfilé eller laxkotlett. Gör gärna större en sats och frys in smöret. Håller cirka 1 månad i frysen.
Lägg smöret i köksmaskin eller matberedare monterad med en visp. Vispa cirka 1 minut.
Blanda i persiljan och vispa ihop. Blanda i kantareller och tomater för hand. Servera smöret genast eller rulla det i bakplåtspapper och kyl eller frys in.
Recept från Leva & Bo.
Tänk på att smöret smakar bäst rumstempererat. Servera det nylagat eller skär kylt, eller fryst och tinat, smör i slantar och låt ligga i rumstemperatur 15–20 minuter.