Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
God pytt med nordiska smaker.
Rensa svampen och skär större svampar i mindre bitar. Skala och skär potatisen i tärningar. Skölj potatistärningarna och låt dem rinna av. Skär squashen i tärningar. Skiva salladslöken.
Lägg svampen i en torr stekpanna och fräs tills vätskan kokat bort. Tillsätt smör och fräs svampen på svag värme några minuter. Krydda med salt och peppar.
Blanda i potatisen och låt den steka med tills den är genom-stekt och pytten har fin färg, i cirka 10 minuter.
Tillsätt squashen och löken efter halva stektiden. Smaka av med salt och peppar och blanda i timjan. Servera pytten med rödbetspesto och ägg.
Recept från Mitt kök