Fler recept med kantareller hittar du här:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kantarellmacka med mild ädelost är en snabbgjord liten förrätt. Den milda krämiga ädelosten ger god sälta till de knaperstekta kantarellerna.
Ansa kantarellerna. Skär dem i bitar om de är stora.
Stek kantarellerna i en torr, het stekpanna tills all vätska kokat in. Tillsätt smöret och stek tills kantarellerna fått fin färg. Krydda med salt och peppar. Smula i osten.
Skär baguetten i sneda skivor. Grilla eller rosta brödet tills det fått fin färg. Fördela kantarellerna på bröden och toppa med mâchesallad.
Fler recept med kantareller hittar du här: